Fjord Anlegg AS
Himbergveien 37
3280 Tjodalyng
Tel. +47 483 188 88
Mail. post@fjordanlegg.no
Web. www.fjordanlegg.no

Org. nr. 921 215 037

INNSAMLING AV GENERELL INFORMASJON

Når du går inn på nettstedet vårt, registreres informasjon av generell art automatisk. Denne informasjonen (serverloggfiler) inkluderer for eksempel typen nettleser, operativsystemet som brukes, domenenavnet til Internett-leverandøren din og lignende. Dette er utelukkende informasjon som ikke tillater å trekke noen konklusjoner om din person. Denne informasjonen er teknisk nødvendig for å kunne levere nettstedsinnholdet du har bedt om, og er obligatorisk når du bruker Internett. Anonym informasjon av denne typen blir statistisk evaluert av oss for å optimalisere nettstedet vårt og teknologien bak.

COOKIES

Som mange andre nettsteder bruker vi også såkalte «cookies». Informasjonskapsler er små tekstfiler som overføres til harddisken din av en nettserver. Dette gir oss automatisk visse data som f.eks B. IP-adresse, brukt nettleser, operativsystem via datamaskinen din og tilkoblingen din til Internett.

Informasjonskapsler kan ikke brukes til å starte programmer eller overføre virus til en datamaskin. Basert på informasjonen i informasjonskapsler, kan vi gjøre det enklere for deg å navigere og gjøre det mulig å vise nettstedet vårt riktig.

I intet tilfelle vil opplysningene som samles inn av oss videreføres til tredjeparter eller knyttes til personopplysninger uten ditt samtykke.

Selvfølgelig kan du også se nettstedet vårt uten informasjonskapsler. Nettlesere er regelmessig innstilt på å akseptere informasjonskapsler. Du kan når som helst deaktivere bruken av informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren din. Bruk hjelpefunksjonene i nettleseren din for å finne ut hvordan du kan endre disse innstillingene. Vær oppmerksom på at individuelle funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer hvis du har deaktivert bruken av informasjonskapsler.

REGISTRERING PÅ VÅRE NETTSIDE

Når du registrerer deg for bruk av våre personaliserte tjenester, samles inn noen personlige data, for eksempel navn, adresse, kontakt- og kommunikasjonsdata som telefonnummer og e-postadresse. Hvis du er registrert hos oss, kan du få tilgang til innhold og tjenester som vi bare tilbyr til registrerte brukere. Registrerte brukere har også muligheten til når som helst å endre eller slette dataene som er gitt under registrering. Selvfølgelig vil vi også gi deg informasjon om personopplysningene vi har lagret om deg når som helst. Vi vil gjerne rette eller slette disse på din forespørsel, forutsatt at det ikke er lovbestemte oppbevaringskrav som er motsatt. For å kontakte oss i denne sammenhengen, vennligst bruk kontaktinformasjonen gitt på slutten av denne personvernerklæringen.

SSL Kryptering

For å beskytte sikkerheten til dataene dine under overføring, bruker vi toppmoderne krypteringsmetoder (f.eks. SSL) over HTTPS.

KOMMENTARFUNKSJON

Når brukere legger igjen kommentarer på bloggen, lagres tiden de ble opprettet og brukernavnet som tidligere ble valgt av besøkende på nettstedet, i tillegg til denne informasjonen. Dette er for vår sikkerhet, ettersom vi kan bli tiltalt for ulovlig innhold på nettstedet vårt, selv om det ble opprettet av brukere.

KONTAKT SKJEMA

Hvis du kontakter oss via e-post eller kontaktskjemaet, vil informasjonen du oppgir lagres for å behandle forespørselen og for mulige oppfølgingsspørsmål.

SLETTING ELLER LÅSE DATA

Vi overholder prinsippene for data unngåelse og dataøkonomi. Vi lagrer derfor bare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppnå de formålene som er nevnt her eller som fastsatt av de forskjellige lagringsperioder som er gitt i loven. Etter det respektive formålet eller utløpet av disse fristene, vil tilsvarende data rutinemessig bli blokkert eller slettet i samsvar med lovbestemmelsene.

BRUK AV SKRIPTBibliotek (GOOGLE WEBFONTS)

For å presentere innholdet vårt riktig og grafisk tiltalende på tvers av nettlesere, bruker vi skriptbiblioteker og skriftbiblioteker som f.eks. B. Google Webfonts (https://www.google.com/webfonts/). Googles nettfonter overføres til nettleserens cache for å unngå innlasting flere ganger. Hvis nettleseren ikke støtter Google Web Fonts eller hindrer tilgang, vises innholdet i en standard font.

Å hente opp skriptbiblioteker eller skriftbiblioteker utløser automatisk en forbindelse til biblioteksoperatøren. Det er teoretisk mulig – men foreløpig også uklart om og i så fall til hvilke formål – at operatører av slike biblioteker samler inn data.

Du finner personvernreglene til biblioteksoperatøren Google her: https://www.google.com/policies/privacy/

BRUK AV GOOGLE-MAPS

Dette nettstedet bruker Google Maps API for visuelt å vise geografisk informasjon. Når du bruker Google Maps, samler Google inn, behandler og bruker også data om bruk av kartfunksjonene av besøkende. Du finner mer informasjon om databehandling fra Google i Googles databeskyttelsesinformasjon. Der kan du også endre innstillingene for personvern i databeskyttelsessenteret.

Du finner detaljerte instruksjoner om hvordan du administrerer dine egne data i forbindelse med Google-produkter her.

SOSIALE PLUGINER

Sosiale plugins fra leverandørene som er oppført nedenfor brukes på nettstedet vårt. Du kan gjenkjenne pluginene ved at de er merket med den tilsvarende logoen.

Via disse programtilleggene kan informasjon, som også kan omfatte personopplysninger, sendes til tjenesteleverandøren og kan brukes av operatøren. Vi forhindrer ubevisst og uønsket innsamling og overføring av data til tjenesteleverandøren med en 2-klikk-løsning. For å aktivere et ønsket sosialt plugin, må det først aktiveres ved å klikke på den aktuelle bryteren. Først når plugin-modulen er aktivert, utløses innsamling av informasjon og overføring til tjenesteleverandøren. Vi samler ikke inn noen personlige data selv ved hjelp av sosiale plugins eller deres bruk.

Vi har ingen innflytelse på hvilke data en aktivert plugin-modul samler inn og hvordan den brukes av leverandøren. Det må for tiden antas at en direkte forbindelse til leverandørens tjenester vil bli etablert og at minst IP-adressen og enhetsrelatert informasjon vil bli registrert og brukt. Det er også mulighet for at tjenesteleverandøren vil prøve å lagre informasjonskapsler på datamaskinen som brukes. Se databeskyttelsesinformasjonen til den respektive tjenesteleverandøren for å finne ut hvilke spesifikke data som registreres og hvordan de brukes. Merk: Hvis du er logget inn på Facebook samtidig, kan Facebook identifisere deg som besøkende på en bestemt side.

Vi har integrert de sosiale medieknappene til følgende selskaper på nettstedet vårt:

  • Instagram

 

DINE RETTIGHETER TIL INFORMASJON, RETTELSE, BLOKKERING, SLETTING OG FORMÅL

Du har når som helst rett til å motta informasjon om dine personlige data som er lagret av oss. Du har også rett til å korrigere, blokkere eller, bortsett fra nødvendig datalagring for forretningstransaksjoner, slette dine personlige data. Ta kontakt med vår databeskyttelsesansvarlige. Du finner kontaktinformasjonen nederst.

For at data kan bli blokkert når som helst, må disse dataene oppbevares i en låsefil for kontrollformål. Du kan også be om sletting av dataene, forutsatt at det ikke er lovpålagt arkiveringsplikt. Hvis det er en slik forpliktelse, vil vi blokkere dataene dine på forespørsel.

Du kan gjøre endringer eller trekke tilbake samtykket ditt ved å varsle oss om dette med virkning for fremtiden.

ENDRINGER I VÅRE PRIVATLIVSPOLITIK

Vi forbeholder oss retten til å tilpasse denne personvernerklæringen fra tid til annen slik at den alltid overholder gjeldende juridiske krav eller å implementere endringer i tjenestene våre i personvernerklæringen, f.eks. B. når du introduserer nye tjenester. Den nye databeskyttelseserklæringen vil da gjelde for ditt neste besøk.

 

MARS 2023